Aerospace

Fokker Elmo

Elektrische bekabelingssytemen

Fokker Elmo is een onderdeel van GKN Aerospace. Fokker Elmo is 's werelds toonaangevende leverancier van transparantiesystemen en de tweede in de interconnectiesystemen voor elektrische bedrading. Ze ontwerpen, ontwikkelen, kwalificeren en produceren een reeks geavanceerde systemen en producten voor ruimtevaart, militaire, maritieme en commerciële toepassingen.

Case
Uitdagingen

Het maken van nieuwe ontwerpen is arbeidsintensief. Ontwerpkeuzes worden handmatig uitgevoerd. De resultaten worden in een centrale database opgeslagen. Het is niet mogelijk om verschillende varianten naast elkaar te ontwerpen. Het koppelen van algoritmes is kostbaar. Veel van de optimalisatie gebeurt handmatig door de experts. Aanvullen van ontbrekende data en data inspectie gebeurt met verschillende Excel sheets.

Oplossingen

Fokker zet KE-chain in om de verschillende applicaties en data van het ontwerpproces te integreren in één omgeving. Hierdoor kunnen ontwerp studies geheel worden gekopieerd en gemakkelijk aangepast om ontwerp variaties te evalueren. Door de modulaire opzet kunnen tools worden gekoppeld om delen van de ontwerp keuzes te automatiseren. De gehele configuratie en alle veranderingen worden bewaard. Met de flexibele webinterface kunnen met verschillende visualisaties de resulaten worden geverifieerd en gevalideerd. Fokker's experts zijn zelf in staat om applicaties te koppelen en aan te passen.

Resultaten
  • Makkelijk opzetten design studies

  • Configuratie beheer opgelost

  • Koppelen van eisen apps

  • Alle informatie op één plek

Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV