KE-chain platform

Het Cloud-platform voor engineering en operations

KE-chain engineering platform

KE-chain is het cloudgebaseerd app-platform voor digitale engineering en operaties. We maken het eenvoudig om uw eigen apps te maken en te onderhouden voor projecten, services en productontwikkeling.  

 

Werk eenvoudig samen aan projecten, verstrek online engineering of voeg een cloudinterface toe aan uw systemen. KE-chain geeft je volledige controle over je eigen app.

Standaard eigenschappen

Volledige controle en vrijheid om de eigen werkwijze te digitaliseren. Snel en gemakkelijk zelf in te richten. Koppel eenvoudig met bestaande processen.

Persoonlijke toegang

Realtime status

Flexibele sjablonen

Import en export

Maatwerk formulieren

Overal toegankelijk

Visuele modellering

Archief en back-ups

Geintegreerde workflow

Elk device

Data visualisatie

Development kit

Data & file oplag

Beveiligde omgeving

Geintegreerde bibliotheken

Single sign-on

Optionele modules

Naast de standaard inrichting van het KE-chain platform zijn er extra optionele modules die je kan koppelen. Deze modules helpen je KE-chain te optimaliseren voor de eigen case.

Digitaal Keuren Module

Met de Digitaal Keuren Module is iedereen in controle van de keuringen van kleine en grote projecten. 

De module geeft je de mogelijkheid om in een centrale bedrijfscatalogus de formulieren te beheren. Het is voor de voorbereider eenvoudig om projecten in te richten en snel formulieren aan te maken. Werkonderdelen kunnen met een klik geexporteerd worden. Afwijkingen tijdens het werk kunnen eenvoudig worden bijgehouden. 

Automation Module

Met de Automation Module kan je zelf apps koppelen aan het KE-chain platform. 

De module komt met een online modellering omgeving waarin de eigen business rules geschreven kunnen worden op basis van de Python. Uiteraard is het ook mogelijk om met de ontwikkelomgeving te werken en van daaruit de apps naar KE-chain te uploaden. Voor meer informatie over de mogelijkheden en trainingen neem contact met ons op.

Planning module

Met de Planning Module heb je realtime overzicht over de planning met de bekende balkenplanning. 

De module koppelt automatisch op de beschikbare taak status informatie en presenteert deze informatie in een overzichtelijke balkenplanning. Met de realtime standlijn kan je gelijk zien welke taken er voor en achter lopen. Op basis van deze Module is het ook mogelijk om een koppeling te maken met de eigen planningstools om bijvoorbeeld het kritische pad te bepalen en de nieuwe planning via KE-chain direct in uitvoering te brengen.

Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV