Implementatie

Met een standaard sjabloon, een training of hulp van onze experts.

We helpen je graag met de beste oplossing.

Training

KE-chain ​heeft een eenvoudige interface waardoor voor het gebruik daarvan bijna geen training nodig is. Er zijn standaard verschillende trainingen mogelijk:

  • Introductie training

  • Advanced training

  • Expert training

  • Developers course

Onze klanten ontwikkelen vaak zelf hun eigen trainingsmateriaal voor het gebruik van hun eigen applicatie. Uiteraard helpen we graag om dit in te richten en is het mogelijk om KE-chain hiervoor in te zetten. 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Projecten

We helpen je graag voor een vliegende start met jouw applicatie. Onze experts ontwerpen en bouwen de applicatie en helpen bij de integratie in het bedrijfsproces. Uiteraard doen we dit uiteraard samen met de gebruikers en de experts zodat het resultaat naadloos aansluit en de kennis binnen uw eigen organisatie blijft. Iedereen kan daarna gelijk aan de slag. 

Afhankelijk van de vraag wordt het project ingericht. Dit kan betekenen dat we bijvoorbeeld alleen een training geven en helpen met de eerste opzet. Dit kan ook betekenen dat we een bestaande werkwijze digitaliseren inclusief het vertalen van engineering kennis naar software code. Onze experts zijn gespecialiseerd om dit snel en efficient te doen. 

 

Bekijk onze klant projecten voor een paar voorbeelden of neem contact op voor de mogelijkheden.

Support

De online support portal is voor alle gebruikers toegankelijk. Daarnaast heeft iedere klant de mogelijkheid om nieuwe features aan te vragen of hulp in te schakelen via het online portal.

Ook leveren we optionele diensten om de bedrijfscontinuiteit te optimisaliseren, zoals bijvoorbeeld Premium Support. Dat is een support service op basis van service level agreement, zodat we altijd direct klaar staan als dat nodig is.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV