Stage

Deeltijd / Voltijd

We zijn op zoek naar stagairs! Stagevergoeding en een te gek team om in te werken en te leren.

KE-works

KE-works is een jong en innovatief bedrijf met grote ambities: we ontwikkelen cloud-based engineering applicaties voor ontwerp automatisering en proces integratie. We zijn actief in de aerospace, automotive en bouw & infrastructuur industrie met applicaties gebouwd op ons eigen in-house ontwikkelde applicatie platform KE-chain. We werken in een inspirerende en open werkomgeving waar we dagelijks bezig zijn met innovatie. De sfeer is informeel en ontspanning vinden we in een potje tafelvoetbal of tafeltennis na onze gezamenlijke lunch.

 

KE-chain heeft een python back-end en een Javascript front-end. Een van onze doelen is de gebruikerservaring op tablets en desktops browsers naar een nieuw niveau trekken met behulp van de allernieuwste technieken en platforms. KE-chain is een long-term project en we zijn dus altijd op zoek naar de beste design principes en automated testing staat hoog in het vaandel. Verder is het product team een gezellige club developers met aandacht voor ieders ideeën en we make stuff up as we go!

Functie

We zoeken stagairs die voor ons product team en solution team. In het product team werk je mee aan de ontwikkeling van ons platform KE-chain. In ons solution team werk je samen met klanten team aan oplossingen voor onze klanten. Voordat je start bepalen we samen een duidelijke opdracht en tijdens je stage wordt je begeleid door een van onze experts. Je bent creatief, klantgericht en draagt graag nieuwe ideeën aan.

Informatie
  • Type: voltijd of deeltijd

  • Stagevergoeding en een te gek team om in te werken

  • Opleidingsniveau: HBO, WO of equivalent

  • Industrie: Informatietechnologie en diensten – markten: aerospace, automotive en bouw

Kennis en ervaring
  • je vind het gaaf om met de nieuwste technieken te werken

  • je bent creatief en in staat om eigen ideeën en ontwerpen uit te werken en te presenteren

Solliciteren ?

Om te solliciteren stuur je motivatie en CV aan:  Joost Schut, career@ke-works.com

Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV