• KE-chain team

Beste wensen voor 2019!

Een kort eindejaarsbericht van ons. We kijken terug op een fantastisch jaar waarin we ons 10 jarig bestaan samen met jullie hebben mogen vieren. We willen jullie graag bedanken voor de samenwerking, dank daarvoor!


In het bijzonder willen we de gebruikers bij onze klanten bedanken. Zij zijn essentieel voor het behalen en uitdragen van succes. We zien de aandacht voor digitale engineering en uitvoering binnen bedrijven en in de keten sterk toenemen. Uitdagingen waar we graag een succesvolle oplossing voor bieden met KE-chain.


Dat kunnen we alleen waarmaken door ook ons steentje bij te dragen door KE-chain continue te verbeteren. Met trots hebben we eind november de nieuwe KE-chain 3 gelanceerd. Met de nieuwe KE-chain hebben we een enorme stap kunnen maken in de prestatie, mobiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het platform. Dank voor al jullie feedback!


Mobiel werken op een tablet is key voor digitaal keuren en de kern van de nieuwe KE-chain. Om ook het voorbereiden en opleveren van keuringen te versnellen hebben we het afgelopen jaar een speciale digitaal keuren module ontwikkeld. In 2019 zullen we deze oplossing verder verbeteren op basis van julle input. Komend jaar starten we met KE-chain hands-on sessies in onder andere Delft en Eindhoven. Schrijf je nu in voor januari!


De grote stap met KE-chain 3 is mede gedreven door de toepassingen van engineering configurators. Begin 2019 lanceren we de eerste configurator met de nieuwe KE-chain. Een toepassing van een configurator in vier talen, met aparte teamomgevingen en een volledig geïntegreerde support functie. Met deze toepassing verwacht onze klant een halvering van de operationele kosten te kunnen bereiken. We kijken ernaar uit!


Dit kunnen we niet zonder jullie. We kijken ernaar uit om in 2019 de samenwerking te versterken. We wensen jullie hele fijne feestdagen en alvast een innovatief 2019!


Het KE-works team


Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV