• KE-chain team

KE-chain live @ WABCO

Updated: Mar 14, 2019

WABCO gaat vanaf vandaag aan de slag met hun eigen applicatie op het KE-chain platform. De applicatie is het afgelopen jaar ontwikkeld en binnen tijd en budget opgeleverd. Met de inzet van de applicatie realiseert WABCO een halvering van de operationele kosten.


De uitgangspositie

Jaarlijks maken Wabco en haar klanten duizenden remsysteem configuraties. Configuraties die allemaal doorgerekend en door de overheid goedgekeurd moeten worden, voordat deze op een voertuig geinstalleerd kunnen worden. Hiervoor gebruikt Wabco nu meerdere applicaties die verschillend werken, expertise vergen en niet centraal kunnen worden beheerd. De huidige werkwijze is arbeidsintensief en het is niet mogelijk om informatie over de gemaakte configuraties te verzamelen. 


De oplossing

Wabco gebruikt KE-chain als configurator voor remsystemen. KE-chain maakt het mogelijk om alle applicaties in één omgeving te integreren. Door de app slim te maken is het samenstellen van een nieuwe configuratie vergemakkelijkt en zijn klanten van Wabco nu in staat om zelf een configuratie samen te stellen die eerder nog specifieke expertise vereiste. Met KE-chain is Wabco nu ook in staat om data van alle configuraties op te slaan en te hergebruiken. KE-chain is naadloos gekoppeld met de digitale Wabco omgeving zodat haar klanten direct aan de slag kunnen.


De resultaten

- Opgeleverd binnen tijd en budget

- Halvering van de operationele kosten

- Data centraal verzameld

- Eenvoudig schaalbaar en uitbreidbaar


Vraag nu een persoonlijke demo aan

  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Twitter - White Circle

KE-chain is een product van KE-works

 © 2018 KE-works BV